Bascule
  • _we_testen.jpg

    Verrassend en veelzijdig cadeau-assortiment!

  • Bascule_schilderen_header_aangepast_resize.jpg

    Speciale kunstwerken gemaakt door unieke mensen!

  • Bascule_tester1.jpg

    (Wereld)producten uit hartje Sneek!

Falling in Love

Als de tuin bezaaid ligt met bladeren maken deze schatten het wel veel gezelliger nog.

Bij Bascule voor een klein prijsje.

Moekie

Knuffeliger dan onze Moekie zijn ze bijna niet te vinden. Dit heerlijke konijn is een aanwinst voor de kinderkamer, maar ze misstaat ook zeker niet op de bank in uw woonkamer. De lange ledematen geven haar een vertederende uitstraling. Moekie is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en dessins, dus er is altijd een kleur die uw interieur verrijkt.

Mijlpaal

Maak van een speciaal moment een mijlpaal. Deze prachtige meerpalen worden omgetoverd door onze medewerkers in mijlpalen. In opdracht kunt u ze laten nummeren met bijvoorbeeld een geboortejaar of trouwdatum. Een uniek cadeautje dat helemaal past in de maritieme trend van dit seizoen. Creëer een extra sfeertje door wat losse schelpen rondom de paal te strooien. Sluit uw ogen en geniet van een heerlijk relaxmomentje. Hoor de meeuwen en ruik het zilte van de zee.

Windlicht

Prachtige lichten voor zwoele zomeravonden of een regenachtige herfstavond. Deze windlichten zijn volledig gemaakt van kaarsvet en door het speciale fabricageproces verspreiden ze een dromerig licht. De kaarsen zijn gevuld met schelpenzand en kunnen worden gevuld met waxinelichtjes zodat u er jarenlang plezier van heeft. De intensiteit van het licht bepaalt uzelf. U kunt eenvoudigweg het aantal waxinelichtjes naar wens vermeerderen of verminderen. Creëer uw eigen sfeer.

Hippe kussens

Tropische printjes of comfortabele, zachte vierkanten met wereldkaartopdruk. Fijn voor een praktisch steuntje in de rug tijdens het zitten, maar ook zeker een blikvanger op uw bank of fauteuil. Bij Bascule vindt u kussens te kust en te keur. Zit uw gewenste variant er niet bij? Wij maken op aanvraag ook kussens in uw eigen stofkeuze. Laat u adviseren in onze winkel.